Kuchnia wieli smaków…

Kuchnia i stołówka znajdują się w budynku głównym pensjonatu. Stołówka w „stylu góralskim” składa się z trzech pomieszczeń. Śniadania i kolacje podawane są w formie „stołu szwedzkiego” a dwudaniowy obiad i podwieczorek w formie tradycyjnej. Wyznajemy zasadę niereglamentowania jedzenia.
Zjedz tyle ile możesz!

To zależy od Ciebie, czy lubisz bułeczki, twaróg, nutellę, płatki z mlekiem czy parówki z szynki?

Lokalna piekarnia zaopatruje nas w pyszne bułeczki, pączki i drożdżówki.

Na śniadanie i kolacje podajemy szeroki wachlarz dań na ciepło i na zimno. Każdy znajdzie coś dobrego dla siebie.

PAMIĘTAJMY: przed posiłkami myjemy ręce (duży problem) i nakładajmy sobie tyle jedzenia, ile jesteśmy w stanie zjeść. Zawsze możemy wziąć dokładkę.