Kuchnia i
stołówka znajdują się w budynku głównym pensjonatu. Stołówka w „stylu góralskim”
składa się z trzech pomieszczeń. Śniadania
i kolacje podawane są w formie
„stołu szwedzkiego” a dwudaniowy obiad i podwieczorek w formie tradycyjnej.
Wyznajemy zasadę niereglamentowania jedzenia.
Zjedz tyle ile możesz!
To zależy od Ciebie, czy lubisz bułeczki, twaróg, nutellę, płatki z mlekiem czy parówki z szynki?
Lokalna piekarnia zaopatruje nas w pyszne bułeczki, pączki i drożdżówki.
Na śniadanie i kolacje podajemy szeroki wachlarz dań na ciepło i na zimno. Każdy znajdzie coś dobrego dla siebie.
PAMIĘTAJMY: przed posiłkami myjemy ręce (duży problem) i nakładajmy sobie tyle jedzenia, ile jesteśmy w stanie zjeść. Zawsze możemy wziąć dokładkę.